Over Marianne Bolsenga

Ik ben gediplomeerd holistisch massagetherapeut.

De 4-jarige opleiding hiervoor heb ik gevolgd aan de Holos academie in Utrecht.

De opleiding tot holistisch massagetherapeut bestond, behalve uit het natuurlijk leren werken met diverse massagetechnieken, uit een gedegen ontwikkelingstraject om op therapeutisch niveau mensen te kunnen behandelen en begeleiden.

Al vele jaren bewandel ik mijn persoonlijke pad van bewustwording en zelfreflectie. De opleiding heeft daar een professionele verdieping aan gegeven.

Behalve voorafgaand aan en binnen de opleiding heb ik in dat verband ook meerdere trainingen en workshops gevolgd op mijn eigen weg van zelfonderzoek.

Ik ben gefascineerd door de wijsheid van het lichaam. Door met aandacht te luisteren naar wat het ons te zeggen heeft krijgen we de mogelijkheid om onszelf beter te leren kennen, meer in balans te komen voor wat betreft lichaam en geest, vollediger MENS te zijn. Massage is een hele mooie mogelijkheid hiervoor.